SkyUp Airlines

SkyUp Airlines este unul dintre liderii industriei aviației din Ucraina. În 2021, compania a transportat 2,57 milioane de oameni și a efectuat a doua cea mai mare cantitate de zboruri dintre companiile aeriene ucrainene.
Pentru acest an, SkyUp a planificat și mai mult. Cu toate acestea, războiul și interzicerea spațiului aerian ucrainean au schimbat situația.

Activitate curentă

În primele luni de război, SkyUp s-a concentrat pe operarea zborurilor de evacuare. De exemplu, în martie, 2.835 de refugiați au plecat în Israel, datorită programului de repatriere, pe 21 de zboruri de evacuare de la Chișinău la Tel Aviv.

Între timp, câteva dintre aeronavele SkyUp operează zboruri în condiții de wet-lease.. Peste 4.200 de zboruri au fost efectuate în numele celor nouă companii aeriene partenere.

În calitate de partener strategic al Join UP!™, SkyUp continuă cooperarea cu toate companiile care lucrează în cadrul brandului Join UP! în toate țările de operare și efectuează zboruri charter pentru turiștii lor.

Flota

picture

Flota SkyUp are 11 avioane Boeing-737 pentru zboruri de distanță medie, a căror vârstă medie este de 14 ani.

Flota de aeronave a companiei este formată din:

9 Boeing 737-800 NG pentru zboruri de distanță medie (189 locuri)

2 Boeing 737-700 NG pentru zboruri de distanță medie (149 locuri)

picture

Avioane

Vacanța începe cu zborul — să fie mai confortabil și mai plăcut!
Cu SkyUp Airlines, turiștii primesc:

  • Spații pentru bagaje mai comode și mai spațioase
  • Îluminare interioară multicoloră pentru a face față mai bine zborurilor lungi
  • Scaune moderne confortabile și ergonomice
  • Servicii suplimentare, cum ar fi selectarea locurilor, bagaje suplimentare și transportul animalelor
  • Un concept specia Celebrate Your Flight de a lua masa la bord
picture

Siguranță

Siguranța este prioritatea principală a unei companii. În 2022, SkyUp a trecut cu succes de 22 de inspecții SAFA ale zborurilor sale pe diferite aeroporturi. Astăzi, ratingul SkyUp al indicatorului SAFA este 0,3, ceea ce înseamnă un nivel ridicat de asigurare a siguranței zborului.

În iunie 2022, SkyUp a primit și TCO elvețian, care dovedește conformitatea cu standardele de siguranță ale aviației elvețiene și ale UE. SkyUP lucrează constant la dezvoltarea zonei sale operaționale: transportatorul are un TCO EASA și dreptul de a opera zboruri către Regatul Unit, Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite.

SAFA = 0,30

Safety Assessment of Foreign Aircraft

picture

Eco-friendly

SkyUp investește în modernizarea flotei pentru a reduce emisiile de mediu. Compania și-a echipat aripile cu aripile Split Scimitar pentru a economisi combustibil și pentru a îmbunătăți aerodinamica. O aeronavă cu astfel de aripi ajută la economisirea a 225.000 de litri de combustibil și reduce emisiile de carbon cu 568 de tone într-un an.

picture

Echipă

SkyUp oferă servicii de calitate și un nivel ridicat de servicii la bord. Echipajele urmează în mod regulat pregătiri și cursuri, îmbunătățindu-și constant calificările. Au un nivel ridicat de pregătire și vor oferi servicii excelente, ascultând nevoile clientului.

logo-up icon