VARA24. Nu putem reduce temperaturile, dar REDUCEM PREȚURILE!

Promo code special pentru o vacanță de vară de neuitat

05 July 2024, 06:55

Nu există nimic asemănător cu senzația caldă a soarelui pe piele, sunetul blând al valurilor care se sparg de țărm și nisipul fin sub picioare. În această vară, evadează într-un paradis unde fiecare moment este o amintire a frumuseții și a relaxării. Bucurați-vă de soare, răcoriți-vă în valuri și nu ratați noul nostru cod promoțional VARA24.

Join UP!

echipă

Plajele te așteaptă cu brațele deschise pentru o vacanță de neuitat, plină de relaxare, aventură și bucurie. Îmbrățișează soarele verii și trăiește cele mai frumoase momente pe nisipul auriu al plajelor noastre!

Pentru a beneficia de o reducere de 80 €, utilizați codul promoțional VARA24 în etapa finală a procesului de rezervare pe site-ul Join UP!

Detaliile campaniei

În perioada 03 iulie – 31 august 2024, rezervați pachete complete pentru toate destinațiile de vară Join UP!

  • Campania este valabilă în perioada 03.07 - 31.08.2024
  • Destinații participante la promotie: Turcia,Spania,Cipru,Grecia,Egipt,Tunisia
  • Perioada de călătorie 03.07 - 30.09.2024
  • Reducerea este valabilă pentru toate orașele de plecare (pentru anumite plecări)*
  • Promoția se aplică doar pentru pachetele turistice complete (bilet de avion și cazare)**

Turcia 

Turkey.jpg

Evadați în Turcia, unde Marea Mediterană se întâlnește cu plaje uluitoare și minuni antice. Scufundați-vă în ape cristaline,relaxați-vă pe nisipuri virgine și descoperiți o lume a istoriei și culturii.

REZERVĂ TURCIA

Tunisia

Tunisia.jpg

Relaxați-vă și revigorați-vă în Tunisia, unde plajele virgine se întâlnesc cu experiențe spa luxoase. Răsfățați-vă cu tratamente de înfrumusețare, bucurați-vă de soarele mediteranean și descoperiți o lume a comorilor antice.

REZERVĂ TUNISIA

Egipt

Egypt.jpg

Călătorie în Egipt, o țară unde minuni atemporale te așteaptă. De la piramidele majestuoase la recifele de corali vii,Egiptul dezvăluie o comoară de experiențe care te vor lăsa vrăjit.

REZERVĂ EGIPT

Grecia

Greece.jpg

Călătorie în Creta, un tărâm unde zeii au hoinărit odinioară, iar miturile prind viață. Descoperiți palate minoice, rătăciți-vă prin sate fermecătoare și experimentați căldura ospitalității grecești în mijlocul unor peisaje uluitoare.

REZERVĂ GRECIA

Cipru

Cyprus.jpg

Embarcați-vă într-o călătorie de neuitat în Cipru, o insulă binecuvântată cu plaje aurii, sate fermecătoare și o istorie captivantă. Relaxați-vă în mijlocul unor peisaje uluitoare, delectați-vă cu delicii culinare și creați amintiri care vor dura o viață.

REZERVĂ CIPRU

Spania 

Spain.jpg

Porniți într-o călătorie spre Tenerife, o țară unde grandoarea naturii se dezvăluie printre sate fermecătoare și fiestas pline de viață. Explorați majesticul vulcan Teide, relaxați-vă pe plajele aurii și cufundați-vă în căldura ospitalității spaniole.

REZERVĂ SPANIA

Important! 

Pentru a beneficia de Promo code VARA24, în momentul în care efectuați rezervarea pe site-ul Join UP! 

Promo use.jpg

*Organizatorul are dreptul de a opri campania înainte de data de valabilitate.

**Promoția nu se cumulează cu alte campanii existente.

logo-up icon